Beste bezoeker van mijn website en Rhodesian ridgeback geïnteresseerden, ik zal in het kort iets over mijzelf vertellen zodat u een kleine indruk krijgt waar uw eventuele toekomstige pup vandaan komt.
Ik ben Monique van Gulik en woon samen met mijn 4 geweldige Rhodesian ridgebacks in Scheveningen, vlak naast de duinen en het strand waar wij veel wandelen.
Mijn honden zijn niet alleen mijn huisgenoten maar ook mijn beste maatjes.
Van jongs af aan ben ik grootgebracht met meerdere honden en kan mij geen leven voorstellen zonder deze trouwe viervoeters om mij heen.

In 1990 werd ik overdag oppas voor de Rhodesian ridgeback pup van een goede vriend en had zelf toen nog twee Labradors maar wist dat mijn volgende eigen hond ook een Ridgeback zou worden omdat ik helemaal verliefd was geworden op dit bijzondere hondenras, niet alleen om hun prachtige uiterlijk maar ook vanwege hun geweldige karakter.

In 1999 kwam mijn eerste eigen pup "Simbha"en niet lang daarna "Zuri" en heb toen onder mijn voormalige kennelnaam "of Mwanadongo" met veel plezier een paar nestjes gefokt.
In 2009 heb ik door privé omstandigheden besloten een andere kennelnaam aan te vragen en dat werd of Mwammoja wat in het Swahili "the only one" betekent.

Ik ben lid geweest van de RRCN vanaf 2002 t/m 2014 en vind zelf dat het voor mij momenteel geen meerwaarde meer heeft om lid te zijn maar fok wel volgens de regels die er worden voorgeschreven door de club en volgens de regels van de Raad van Beheer.

Mijn honden zijn mijn grootste passie en hobby en als ik een nestje fok geniet ik er enorm van om ze groot te brengen tot ze naar hun nieuwe baasjes gaan.
Met veel eigenaren heb ik nog regelmatig contact.

Monique van Gulik met Rhodesian ridgeback Djabba